Gudme
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: mandag d. 2. oktober 2023

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: mandag d. 2. oktober 2023

DR1

05:00  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:25  

Drømmehaver (7)
Drømmehaver (7) Drømmehaver tager os med til skønne haver, der vil inspirere og fascinere på hver sin måde. I Claus Dalbys imponerende have, står liljerne i fuldt flor, vi ser dem både i krukker og i bede. Landskabsarkitekten tager os med til en glemt historisk have midt i København. Vi besøger en familie, hvor det vigtigste i haven er en svømmesø. Fra Holland skal vi se en moderne have med orange tapet og brune plastik-mannequiner. Sendt første gang 29.08.10

06:55  

OBS
OBS OBS - Oplysning til Borgerne om Samfundet. Denne gang en test fra Diabetesforeningen. en hjernetest fra Alzheimerforeningen og sidste indslag er om at passe på havmiljøet.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Pantanal - Brasiliens naturmirakel
Pantanal - Brasiliens naturmirakel Tysk dokumentar fra 2022. (Pantanal - Brazil's Natural Miracle) I grænseområdet mellem Brasilien, Bolivia og Paraguay ligger et af verdens største sammenhængende vådområder - Pantanal. Det har ligget uberørt i millioner af år, og er på UNESCOs verdensarvsliste. Her lever bl.a. kæmpeoddere, jaguarer, kapivarer, store myreslugere og kaimaner, som er i familie med alligatorer. Her har mennesket i århundreder drevet traditionel kvægdrift på gårdene - men klimaforandringer truer både dyr og mennesker.

08:10  

Kronhjortens hemmelige liv
Kronhjortens hemmelige liv Tysk naturprogram fra 2021. (The Secret Lives of Red Deer) Kronhjorten - skovens konge. Et symbol på maskulinitet og styrke. Den er ofte blevet portrætteret som en brunstig, brølende kleppert, der kæmper om at gøre indtryk på hunnerne i efteråret. Men kronhjorte er så meget mere. De er sårbare, sociale og har en fantastisk evne til at tilpasse sig. Deres liv er fulde af nederlag og sejre - og de er alt andet end kedelige drøvtyggere.

08:55  

Dansk fodbold til salg (3:3)
Dansk fodbold til salg (3:3) Endspiel i Pandrup. Pludselig er Klaus-Dieter Müller væk fra Jammerbugt FC, og nu begynder DR at grave i hans fortid. Nye oplysninger efterlader spillere og ledere i Jammerbugt FC med en fornemmelse af, at de er blevet snydt. Brøndby-tilhængere begynder i en slags afmagt at støtte klubbens amatørhold i serie 2. Den tidligere hovedaktionær, Jan Bech, siger, at han forstår tilhængernes følelser for klubben, men spørger: Hvor skal pengene til dansk fodbold komme fra? Fra Klaus-Dieter Müller er der tavshed længe, men så siger han ja til et interview.

DR2

06:00  

Deadline
Deadline Et flertal af Det Etiske Råd anbefaler at grænsen for den fri abort hæves fra 12 til 18 uger. Vil en udvidelse af grænsen for abort være en triumf til kvinders selvbestemmelse eller til selektionssamfundet? Hvad vejer tungest - den gravides ret til selv at beslutte selv eller retten til liv uanset, hvilket det bliver. Debat mellem Enhedslistens Trine Pertou Mach og DF's Mette Thiesen. Vært: Astrid Berg.

06:25  

Deadline
Deadline Den moderne verdens vel nok mest indflydelsesrige og kontroversielle mediefigur har trukket sig som bestyrelsesformand for sit medieimperium. Gennem syv årtier har Rupert Murdoch gennem talrige aviser og Fox News påvirket vores verdensbillede og defineret den globale samtale. Issa Mahmoud Jeppesen undersøger den arv, mediegiganten efterlader, og spørger hvilken kurs, hans søn som arvtager vil sætte for det verdensomspændende mediekonglomerat.

06:50  

Deadline
Deadline En strejke i den amerikanske bilindustris fagforening markerer, at præsidentvalgkampen er skudt i gang. Biden og Trump er begge taget til hjertet af bilindustrien i denne uge for vinde den hvide arbejderklassevælgers stemme. Begge ønsker de at beskytte den amerikanske bilindustri, der er et symbol på hele landets økonomi. Men er vejen til amerikansk storhed gennem fagforeninger? Og skal bilparken være grøn eller sort? Vi gør status på slaget om USAs fremtid.

07:15  

Deadline
Deadline Aldrig før har behovet for den konservative sjæl og ånd været større. Sådan lyder det fra De Konservative i deres nye værdigrundlag, hvor familie, forpligtende fællesskaber og ordentlighed, er udgangspunktet for den konservative fortælling anno 2023. Issa Mahmoud Jeppesen dykker ned i den konservative sjæl med partiets politiske ordfører og spørger, om dokumentet også er udtryk for en vis portion selvransagelse.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib - skruer støttehjulene af
Hunden Ib - skruer støttehjulene af

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:25  

Ramasjang Mysteriet IV (4)
Ramasjang Mysteriet IV (4) Der har været en sliksyg tyveknægt på spil i Ramasjang! Rosa har nemlig fået stjålet sine slikstænger. Det er en sag for detektiven Kristian! Heldigvis får han hjælp af Helena til at finde den rigtige skurk. Men lykkes det?

05:55  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

06:10  

Sarah og And (24)
Sarah og And (24)

06:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:25  

Luk op Luk i - VRED
Luk op Luk i - VRED Kan vrede være godt? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om vrede.

06:45  

Motor Mille på cirkustur (5)
Motor Mille på cirkustur (5) Motor Mille vil så gerne optræde i et cirkus med sin motorcykel, men i Cirkus Arli bliver hun i stedet til klovnen Miletto og finder ud af, at det faktisk er ret svært at spytte med vand.

07:00  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:06  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon III
Simon III

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Bluey
Bluey

07:25  

Hey Duggee (19)
Hey Duggee (19)

07:30  

Onkel Rejes Heavyband (5)
Onkel Rejes Heavyband (5) Onkel Reje har hørt, at man kan vinde Heavy-MGP, hvis man laver en pagt med Djævlen. Så Reje og Krølle må en tur i Helvede. Dagen byder også på et møde med Mormor, Afro Niller og den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen.

07:50  

Paddington
Paddington

08:00  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:10  

Vidundervovsen Vaffel (21)
Vidundervovsen Vaffel (21)

08:25  

Mission Valhalla (11)
Mission Valhalla (11) Sifs gyldne hår er blevet klippet af - Igen! Sif - Thors kone - er ulykkelig, for det er ikke første gang, hun har fået klippet håret af. Det er ikke så godt, for sidste gang holdt det hårdt med at finde en holdbar løsning på problemet. Sammen med den modige, jordiske heltinde Carmen drager Thor ud for at skaffe håret tilbage, inden Sif brænder helt af. For Valhalla!

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:00  

Dansk fodbold til salg (2:3)
Dansk fodbold til salg (2:3) For de utilfredse Brøndby-tilhængere sker det ubærlige: Klubben bliver solgt og er fremover en del af et amerikansk investeringsselskab. Mens Jonathan overvejer, om han overhovedet kan sætte sine ben igen på Brøndby Stadion, så eskalerer protesterne mod de nye ejere. I Jammerbugt FC vokser spændingerne, og nu går Spillerforeningen ind i sagen. Det trækker op til den afgørende konflikt mellem fagforeningen og den tyske ejer.

09:45  

Arkitektens sommerhus (5:6)
Arkitektens sommerhus (5:6) Norsk boligserie fra 2018. (Arkitektens hytte) Den norske arkitekt Snorre Stinessen designer sommerhuse, der ligger i den smukke nordnorske natur omkring hans hjemby, Tromsø. Hans fritidshuse ligner skaller, der åbner sig i landskabet med store glasfacader, skrå vægge og gulve, der giver en fornemmelse af at flyde over havets overflade. Vi besøger ham i hans eget fritidshus - en sæterhytte som er det stik modsatte af de sommerhuse, han tegner til andre.

10:15  

Drømmehuset (1:5)
Drømmehuset (1:5) Norsk livsstilsserie. At realisere drømmen om at bygge sit eget hus er både en utroligt spændende og en meget krævende proces. Følg seks familiers arbejde fra projektets spæde start ved tegnebrættet til drømmehuset står færdigt. På Sandhornøya i Nordland vil Ole-Martin og Sandra bygge et helt unikt hus, som passer til deres livsstil: Et domehus.

11:15  

Antikkrejlerne XXV (1:25)
Antikkrejlerne XXV (1:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:05  

Vilde vidunderlige dyr: Kan svaner danse?
Vilde vidunderlige dyr: Kan svaner danse? Inde i byen er mange dyr sammen to og to. Men en han-svane er helt alene. Han vil gerne finde en hun-svane, som han kan danse parringsdans med, så de kan finde ud af om de skal være sammen. Men der er mange andre hansvaner i søen. Så spørgsmålet er, om hansvanen finder en hunsvane, som vil danse med ham?

09:12  

Vilde vidunderlige dyr: En hunfisk bliver til en hanfisk
Vilde vidunderlige dyr: En hunfisk bliver til en hanfisk På et stenrev ude i havet lever der nogle fisk, som hedder rødnæb. De er alle hunner, for hannen i flokken er død. Uden ham kan de ikke få unger. Derfor begynder den største af hunnerne på en fantastisk forvandling.

09:15  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Flyvende hund
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Flyvende hund Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde en af verdens største flagermus, den flyvende hund. I sin søgen passerer han et vandhul, hvor sultne gribbe holder øje med savannens næste dødsfald. Og med snedig jagtteknik lykkes det ham at fange en agame med de bare næver.

09:25  

MikroMakkerne - Skøjteløber
MikroMakkerne - Skøjteløber MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på skøjterløberen for at undersøge, hvordan pokker den mon går på vandet. Men de små lynhurtige rovdyr er svære at fange!

09:38  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Mange dinosaurer havde veludviklede hjerner. Det kunne være alt fra supersyn til super god til at lugte.

09:40  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Hvis du har kigget på alle episoderne af Dinolaboratoriet, har du en god chance for at fuldføre denne Dinosaur quiz. Gør dig klar!

09:50  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:56  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:00  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:15  

Hr. Skægs hotel - Bruden og den usynlige mand (4)
Hr. Skægs hotel - Bruden og den usynlige mand (4) Hr. Skæg venter på et brudepar, som skal holde bryllupsfest på Hr. Skægs Hotel. Det viser sig, at den svenske brud er blevet gift med en usynlig mand. Findes manden overhovedet, eller har bruden bare en god fantasi?

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at dræbersnegle er farlige? Ta' med Lille Nørd på skovtur og se, om det lykkes Anders at få sneglene til at æde hans salat.

11:00  

Motor Mille og Børnebanden (6)
Motor Mille og Børnebanden (6) Den Sure Mand i det store hus har taget alle børnenes bolde, og han skærer dem over og bruger dem som urtepotter. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få boldene tilbage.

11:25  

Skæg med bogstaver - Ø
Skæg med bogstaver - Ø Afsnit Ø I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant Ø, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en økse i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med Ø.

11:50  

Vilde venner II (5)
Vilde venner II (5) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Gorm og Ella, der har vagten i klubhuset. Dyrlægen kommer på besøg og undersøger to hjemløse ildere, og Ingrid skal have hjælp til at indfange og sætte en stor flok svaner fri. Og så skal Vilde Venner redde to kaniner, der har forvildet sig ud i trafikken.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2020 - Rejsning på Kastanjegården
Bonderøven 2020 - Rejsning på Kastanjegården Så er det i dag, det vil vise sig om alle ender passer i det store mølleprojekt. Bundkonstruktionen skal samles og hejses. Det kræver mandskab, nøjagtighed og en kæmpe kran. Og så gemmer en forpjusket våd høne på hele 5 overraskelser.

12:45  

Nak & Æd - en hare på Lolland (7:8)
Nak & Æd - en hare på Lolland (7:8) Sæson 2 (2011). Det er sidst i oktober og efterår. Jørgen og Nikolaj er taget til Lolland for at nakke en hare. Øen er nemlig kendt for sin store bestand af harer - endda store harer. Men det er sidst på sæsonen, og Jørgen har medbragt en helt ny riffel, som han ikke har skudt med før! Sendt første gang 18.12.11

13:15  

Explainer - Hvordan fjerner man CO2 fra luften?
Explainer - Hvordan fjerner man CO2 fra luften? Klimauret tikker og CO2-udledningerne er ikke i bund endnu. Derfor har politikere nu fået øjnene op for noget, som måske kan redde os på målstregen og være med til at begrave noget af klimaproblemet; nemlig CO2-fangst og lagring. Men hvad går det ud på?

13:25  

I hus til halsen XI (7:9)
I hus til halsen XI (7:9) Lene og Peter har forsøgt at sælge deres hus i tre år. For Peter er ramt af Parkinsons sygdom og bor i beskyttet bolig i en anden by. Familien er splittet mellem to byer, og det skal der laves om på! Både hus og Lene får en kæmpe vitaminindsprøjtning af venner, spejderne og hele sønnens skoleklasse. Søren Vester designer en pandruphylde, Dennis Lindequist viser, hvordan man sætter en skydedør op, og Line Franck overrasker Lene med penge, hun ikke vidste, hun havde.

14:25  

Kender du typen? 2016 (8)
Kender du typen? 2016 (8) Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup kommer i fare i denne udgave af "Kender Du Typen?". Studieværten Mads Steffensen truer nemlig med at skyde, hvis de svarer forkert på hans spørgsmål. Heldigvis er det kun et legetøjsgevær, han truer med, men en af eksperterne må flygte for at undgå skuddene. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:10  

Luk op Luk i - FRYGT
Luk op Luk i - FRYGT Jakob og Thomas er på telttur. Selvom Thomas godt ved, at der ikke findes monstre, så er han alligevel ret bange. Jakob tror ikke på monstre, for de findes jo ikke. Han er til gengæld bange for noget, han har set i TV-Avisen. Han har nemlig set, at isen smelter. De to venner finder sammen ud af, hvad man kan gøre, når der er noget, man er bange for.

12:30  

Ramajetterne III (4)
Ramajetterne III (4) Ramasjang Lufthavn får fint besøg af Silja. Men pludselig flyver en grøn måge rundt på landingsbanen og truer flysikkerheden. Vores fire venner får travlt. Hvis det rygtes, at der ikke er styr på sikkerheden, vil folk måske stoppe med at bruge lufthavnen.

12:45  

John Dillermand (3)
John Dillermand (3) John skal passe Oldemors hund Buller, men det går galt, og John må kæmpe mod drabelige hajer for at få Buller hjem igen.

12:50  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I den anden kvartfinale skal de friske Formel 1-drenge køre imod verdens bedste Jorden Rundt. Der bliver smæk på, når de to hold drøner ned ad Striben, ud på specialbanen på en smørgul rapsmark og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig til semifinalerne?

13:20  

Op og hop (2)
Op og hop (2) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Rasmus, der laver politigymnastik.

13:30  

Sofus (8)
Sofus (8) Sofus lander hos Belinda, der bor hos sin bedstemor i bjergene i Honduras. Hun leger ofte med sine to fætre. Der er nemt en af dem, der kommer til at føle sig uden for, når man er tre om én ballon. Men det er sjovest når alle er med. Om natten er det koldt og Belinda giver Sofus en farvelgave og en hue på, så han ikke skal fryse.

13:45  

Superhelten Sprinter Galore (18)
Superhelten Sprinter Galore (18)

13:53  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19)

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20)

13:55  

Oda Omvendt II (9)
Oda Omvendt II (9) Oda Omvendt er blevet frosset i tiden og står ubevægelig i sin campinghoppebold. Balder hurtig-zapper Emils far, så alt går lynende hurtigt. Emil og Stine har en legeaftale og vil hente hjælp hos Oda Omvendt, men opdager, at hun er frosset fast i tiden. De to venner hjælper heldigvis Oda til at blive sig selv igen. Men så kommer Amalie fra Allerhøjeste Sted til børnehaven med en ny regel, der er værre end nogensinde - og nu ser det sort ud for børn og voksne i den lille by!

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21)

14:10  

Onkel Rejes sørøvershow II (9)
Onkel Rejes sørøvershow II (9) Dr. John har kidnappet Vegas ven Dimitri for at koge ham om til ansigtscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Onkel Rejes sure sokker, vinger med hjælpemotor og en tur til Den anden dimension. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:25  

Motor Mille på maskintur (6)
Motor Mille på maskintur (6) Motor Mille elsker store maskiner. Også dem der kan flyve. Men hun er nødt til at indrømme overfor gadens børn, at hun aldrig har lært at flyve en helkopter. Så hun aftaler med dem at lære det på en dag, så hun kan leve op til sit navn. Men hvordan får man egentlig en helikopter op i luften? Og hvordan styrer man den?

14:40  

Kika og Bob (1)
Kika og Bob (1) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:10  

Mord med dr. Blake V (6:8)
Mord med dr. Blake V (6:8) Australsk krimiserie fra 2017. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. En rektors datter dør, da hun for første gang optræder til et bal i selskabslivet. Umiddelbart inden ballet har hun haft et offentligt skænderi med sin far. Blake efterforsker den unge kvindes mystiske død.

16:10  

Mord med dr. Blake V (7:8)
Mord med dr. Blake V (7:8) Australsk krimiserie fra 2017. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Blake efterforsker mordet på en landmand og et mystisk tilfælde af ildspåsættelse, samtidigt med at hans forhold til Jean bliver sat under pres.

17:05  

Jordemoderen VI (8)
Jordemoderen VI (8) Engelsk dramaserie fra 2017. (Call the Midwife) Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

17:55  

Antikduellen (10:12)
Antikduellen (10:12) Antikduellanterne Heine Bartsch og Helle Vilsbæk handler i Faxe. De to antikhandlere får hver 10.000 kroner at handle antikviteter og retroting for. Efter fem timer bliver deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler, som får den højeste vurdering. I denne uge dyster Heine Bartsch, som har handlet med antikviteter i 40 år og til dagligt forpagter Gelskov Gods på Fyn, og Helle Vilsbæk, der sælger retro og franske loppefund fra sine to butikker; Habengood i København og Strandloppen på Bornholm. Og i dag jagter de skatte i Faxe.

DR2

17:25  

Familien Asbæk (6:6)
Familien Asbæk (6:6) Pilou bruger udgivelsen af sin bog til at fortælle papa om sin egen og familiens oplevelse af altid at skulle tilpasse deres liv efter Jacobs projekter - og reflekterer samtidig også over sin egen rolle som far. For Patricia og Jacob venter der i horisonten en svær beslutning om, hvad der skal ske med livsværket CCA Andratx på Mallorca, når nu ingen af sønnerne vil overtage stedet. Patricia vil efterhånden gerne nyde sin pension, børnebørn og kunsten, men Jacob vil ikke give slip.

17:55  

Fremtidens drømmeboliger: Min skræddersyede luksus (3:4)
Fremtidens drømmeboliger: Min skræddersyede luksus (3:4) Arkitekt Sonja Stockmarr rejser jorden rundt og besøger banebrydende, smukke og personlige hjem, for at finde inspiration til, hvordan fremtidens drømmehjem kan komme til at se ud.

TVR

15:05  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

16:10  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:20  

Karlas Fantalastiske Klasse - Bare jeg kunne flyve
Karlas Fantalastiske Klasse - Bare jeg kunne flyve Karla kommer til at fortælle hele klassen, at hun kan flyve. Tetra siger, hun lyver. Nu bliver Karla nødt til at lære at flyve.

16:30  

Paw Patrol VIII
Paw Patrol VIII

16:55  

Sovedyr på eventyr II (7) - Marla og Frølårs beskidte historie
Sovedyr på eventyr II (7) - Marla og Frølårs beskidte historie Rosa besøger Penny og sammen finder de på et eventyr om Pennys sovedyr Marla. Hun er en gris, som ikke har noget i mod at blive griset til, og som tit deler sin mad med andre. Penny er selv vild med at lave mad. Hun har både legetøjskøkken og masser af forklæder på værelset. Så i eventyret er grisen Marla en kok, der søger job på en fin restaurant. Den er ejet af den fine overchefkok Jacques Frølår, der ikke tåler det mindste griseri i sin restaurant. Spørgsmålet er om Marla kan klare Frølårs tre opgaver og få job som kok uden at svine?

17:15  

Bamselægen IV
Bamselægen IV Der er ikke det, Bamselægen Sandra og hendes ven og hjælper Portør Ole ikke kan klare! Alaia og hendes bamse Ollie har leget med rengøringsmidler, og Ollie har fået noget af det i øjet. Bamselægen og Portør Ole rykker derfor hurtigt ud for at hjælpe Ollie med at få synet igen. Lær om syrer, baser og PH-værdier, når Bamselægen hjælper Alaia og Ollie.

17:30  

Spørg Kristian
Spørg Kristian Hvorfor hedder der en sneMAND? Hvordan kan en færge flyde? Og hvor bliver din gamle bil af? Se med og find ud af, om det lykkes Kristian og hans sjove eksperter at besvare de mange spørgsmål.

17:35  

Stop!
Stop! Skolen er lukket og Maja skal være hjemme hos farmor hele dagen. Maja bryder sig ikke om at være hos farmor, for man må ikke røre ved noget, og der er ikke noget legetøj Eller er der?

17:45  

Stop!
Stop! Far og mor kommer hjem med en splinterny reol, som skal samles. Maja bliver inspireret og vil også bygge noget, og papkasserne fra reolen ser ud til at være perfekt byggemateriale!

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Hammerslag - Førstegangskøbet
Hammerslag - Førstegangskøbet Første boligkøb er for mange en særligt stor beslutning. Derfor inviterer vært, Sofie Østergaard, denne gang inden for i to meget forskellige boliger, som har fået køberne til at gøre sin entré på boligmarkedet. Mira Lie Nielsen og Christian Torp tager kampen op mod Camilla Weidinger og Jacob Carlsson, når de først besøger Aarhus' Øgadekvarter, hvor de imponeres over en gennemrenoveret lejlighed med byhusstemning. Dernæst går turen til forstaden Hjortshøj, hvor de skal se en familievilla fra 60'erne med en dejlig sydvendt have.

20:30  

Loppen & Lærlingen (4:8) - Den med vinkøleren
Loppen & Lærlingen (4:8) - Den med vinkøleren De to jyder Rikke og Lotte dyster mod hinanden om at gøre de bedste køb på Frederiksberg Loppemarked. De får hjælp af to rutinerede genbrugseksperter, men hvem kan købe billigst, renovere bedst og få varerne solgt med størst fortjeneste?

DR2

18:25  

Weekendtur til Budapest
Weekendtur til Budapest Britisk dokumentarserie fra 2022. (Weekend Breaks with Gregg Wallace) Palinka, paprika og stærke pølser. Tag med Gregg Wallace til den ungarske hovedstad, Budapest. I løbet af tre dage spiser han sig gennem landets berømte mad som gullasch og lækre kager, drager gennem byen både til fods og i en jeep fra koldkrigs-tiden for at udforske byens mere moderne historie og et af Europas største slotte.

19:15  

Jorden rundt på skinner (1:6) - Europa
Jorden rundt på skinner (1:6) - Europa Britisk dokumentarserie fra 2019. (Around the World by Train) Fra London til Istanbul. Tag med ombord, når skuespiller Tony Robinson kører gennem Europa i tog. Første stop på turen er Paris, hvor han lærer om parisernes besættelse af mad. I Tyskland besøger han Mercedes-Benz hovedkontoret og få en vild prøvetur i den nyeste Safety Car i Formel 1 - og senere udforsker han Istanbuls pragtfulde og farverige krydderimarkeder.

20:00  

Filmperler: Sorry We Missed You
Filmperler: Sorry We Missed You Britisk drama fra 2019. Efter finanskrisen kæmper Ricky og Abby Turner for at forsørge familien i Newcastle. Abby er ansat i hjemmeplejen, og Ricky bliver pakkebud på en såkaldt nul-timers kontrakt, uden løn, men med honorar per leveret pakke. Men da børnene Seb og Liza kommer i problemer, ramler det hele. Medvirkende: Kris Hitchen, Debbie Honeywood, Rhys Stone m.fl. Instruktion: Ken Loach.

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Jias plan "Den perfekte opgave" kommer i vejen.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (3)
Svampebob Firkant VIII (3) Golf for sjov + Sentimental Svampemand

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ III
Vilde Kræ III

19:30  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn En besætning af zombiepirater går i land for at udfordre Grummebæk til en duel på sværd og fornærmelser.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Danske mord - En Seriemorders Signatur
Danske mord - En Seriemorders Signatur En augustaften i 1971 bliver den 8-årige Conny stukket ned og dræbt i en opgang på Nørrebro. Conny har ikke været udsat for voldtægt eller forsøg på voldtægt og politiet er på bar bund - hvem kan finde på at myrde et barn uden tilsyneladende motiv? En ung mand med en mistænkelig plet på bukserne og usammenhængende forklaringer kommer i politiets søgelys, men da manden har et vandtæt alibi, må sagen henlægges. Indtil fem år senere, hvor endnu en pige ved navn Connie bliver brutalt knivdræbt i en vaskekælder i Randers. For her dukker den mistænkte op igen, og for første gang i danmarkshistorien skal politiet finde ud af, hvad der skal til for at profilere en decideret seriemorder.

21:55  

McDonald og Dodds: Et virvar af spejle
McDonald og Dodds: Et virvar af spejle Britisk krimi fra 2020 Det umage politimakkerpar McDonald og Dodds kaldes ud til et privat behandlingshjem. En klient er fundet død, og Dodds gennemskuer hurtigt, at der er tale om mord. Der er lige præcis fem mistænkte. Nemlig mordofrets terapigruppe og den respektindgydende terapeut Kelly Mulcreevy. Og ingen af dem har tænkt sig at hjælpe McDonald og Dodds med at opklare sagen.

23:25  

På vildspor i ødemarken (6:6)
På vildspor i ødemarken (6:6) Eventyreren Lars Monsen udfordres i denne serie på det, han er allerbedst til: At overleve i vildmarken. Med bind for øjnene bliver han fløjet til et sted i Norge, og de eneste oplysninger han får om opgaven, er: Overlev, find frem til målet inden tidsfristen udløber - ellers bliver du hentet ud. Det er den sidste tur, som Lars skal på i denne sæson, og nu håber han på at ekspeditionen går til et skovområde, men han slippes ned i en lille robåd langt ude på havet. Han skal tilbringe ret meget tid i forskellige fartøjer, og skoven? Den er langt væk. Nordvision fra Norge.

DR2

21:40  

Stemmer i stilheden
Stemmer i stilheden Animation (dansk tale) Bent Melchior, tidligere overrabbiner i Danmark, fortæller den bevægende beretning om hans families flugt og redning i oktober 1943. Melchior var blot 14 år gammel, da den tyske besættelsesmagt i Danmark indledte aktionen mod de danske jøder. I al hast måtte han forlade sit hjem, sit land og alt, hvad han kendte. Hermed blev han én af de godt 7000 danske jøder, der flygtede til Sverige under 2. verdenskrig.

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

Loch Ness-mysteriet (3:3) Sandhed og løgn
Loch Ness-mysteriet (3:3) Sandhed og løgn Britisk dokumentarserie fra 2022. (Monster: The Mystery of Loch Ness) To af de mest ikoniske fotos af uhyret - 'Flipper-fotoet' og kirurgen Robert Wilsons foto - viser sig at være falske. Men hundredtusinder af mennesker valfarter stadig hvert år til Loch Ness' bredder for at få et glimt af uhyret. En ny DNA-analyse fra 2019 viser, at der kan være tale om en kæmpe ål, hvilket stemmer overens med observationer tilbage fra 1930'erne. Men kommer der nogensinde et endegyldigt svar på mysteriet?

23:35  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang I en uge, hvor der blev hevet fire faggrupper op ad løn-tombolaen, så tidligere udtalelser fra både stats- og viceministeren pludselig uheldige ud, mens finansministeren kunne smile hele vejen til banken. Det gælder dog ikke landets pendlere, der nu skal betale endnu mere for dårlig service hos DSB, mens ventetiden måske kun er længere i det offentlige sundhedsvæsen, der dog ikke ønsker hjælp fra det private. Kun havets minister kan redde dagen i de døde kystområder, men heller ikke her, skal man holde vejret for en løsning.

TVR
DR1

00:25  

Mord med dr. Blake V (1:8)
Mord med dr. Blake V (1:8) Australsk krimiserie fra 2017. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Under en boksekamp bliver den ene bokser slået ihjel foran hundreder af vidner. Blake må finde frem til hvad, der forårsagede bokserens død.

01:30  

Mord med dr. Blake V (2:8)
Mord med dr. Blake V (2:8) Australsk krimiserie fra 2017. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. En smuk sigøjnerkvinde bliver myrdet og Blake bliver draget ind romaernes eksotiske verden, da de lægger vejen gennem byen Ballarat.

02:30  

Antikkrejlerne XXIV (23:25)
Antikkrejlerne XXIV (23:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:15  

Arkitektens sommerhus (4:6)
Arkitektens sommerhus (4:6) Norsk boligserie fra 2018. (Arkitektens hytte) Den norske arkitekt Marianne Borge tegner små, stilfulde sommerhuse helt ned til 15 kvadratmeter. Hun mener, at det ikke er husets størrelse, det kommer an på, men hvordan det er indrettet. Hendes sommerhuse minder om et designmøbel, hvor det er materialevalg, enkelthed, lys og lofthøjde, der giver den gode oplevelse.

03:45  

Dage i haven (8:9)
Dage i haven (8:9) Svensk haveserie fra 2023. (Trädgårdstider) Det er tid for en rejse tilbage til 1970'erne. Malin Persson og John Taylor anlægger en "næsten" vedligeholdelsesfri have, hvor søstensfliser og vintergrønne nåleplanter udgør basen. Pernilla Månsson Colt fråser i tagetes, og Tareq Taylor når både at bygge en stabil bænk af de tiloversblevne fliser og byde på en klassisk dessert fra 70'erne i ny aftapning.

DR2

00:05  

Skuespilleren, der kæmpede mod Islamisk Stat
Skuespilleren, der kæmpede mod Islamisk Stat Amerikansk dokumentar fra 2021. (Heval) Uegnet for børn. Den britiske skuespiller Michael Enright rejste til USA og fik sin drøm opfyldt i Hollywood. Han har spillet sammen med Tom Cruise og Robin Williams. Men da briter, der kæmpede for Islamisk Stat, i 2014 begyndte at henrette bagbundne amerikanere, besluttede han sig for en radikal livsændring. Han sluttede sig til kurdiske tropper og kæmpede på frontlinjen mod IS i Syrien. Dokumentaren indeholder optagelser af krig og billeder af dødsfald.

01:50  

Londongrad (3:3) Blodspor til Rusland
Londongrad (3:3) Blodspor til Rusland Britisk dokumentarserie fra 2022. (Once Upon a Time in Londongrad) Heidi og hendes team finder ud af, at Berezovsky- og Young-sagerne er forbundet med 12 andre mistænkelige dødsfald i Storbritannien. Men det er først, da giftmordet på dobbeltagenten Sergei Skripal i Salisbury går verden rundt, at trådene til Kreml og den russiske stat blotlægges. Det bliver klart, hvor afhængige briterne er af russiske penge, olie og gas - og hvorfor ingen sætter en stopper for Putin.

02:40  

Therese - pigen, der forsvandt (1:5) - Pige forsvundet
Therese - pigen, der forsvandt (1:5) - Pige forsvundet Norsk dokumentarserie fra 2020. (Therese, jenta som forsvant) I 1988 forvinder den 9-årige Therese fra en lille norsk forstad. Hun er aldrig blevet fundet siden. Hvordan kunne det ske? Familien leder stadig efter svar, og sagens to efterforskere har aldrig afsluttet sagen.

03:30  

Therese - pigen, der forsvandt (2:5) - Famlen i blinde
Therese - pigen, der forsvandt (2:5) - Famlen i blinde Norsk dokumentarserie fra 2020. (Therese, jenta som forsvant) Lokalmiljøet gør, hvad det kan for at hjælpe. Politiet får 4645 tips til efterforskningen, men ingen leder dem på sporet af den 9-årige pige. Og rygterne løb løbsk i den lille forstad.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, GUDME.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1001075224