Gudme
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: fredag d. 15. september 2023

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: fredag d. 15. september 2023

DR1

05:55  

Timian, tonic og tomater II (4:8)
Timian, tonic og tomater II (4:8) Svensk madserie fra 2019. (Timjan, tupp & tårta) Dagens gæstekok er den folkekære kok Susanne Jonsson, som byder på to af sine favoritopskrifter, der begge er lette at lave.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

OBS
OBS OBS - Oplysning til Borgerne om Samfundet Fuglene synger om fuldkorn. Dansk råd for genoplivning. Demens om det nationale demenssymbol.

07:20  

Kriminelt: Forsvarer i Mia Stevn-sagen
Kriminelt: Forsvarer i Mia Stevn-sagen Mette Grith Stage skal forsvare den mand, der er tiltalt for at have dræbt, voldtaget og parteret Mia Skadhauge Stevn. Alle har ret til et godt forsvar, mener hun, men hvor langt vil hun egentlig gå? Vært: Trine Maria Ilsøe.

07:50  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:55  

Kunstig intelligens: Krig uden blod?
Kunstig intelligens: Krig uden blod? Hvordan kommer kunstig intelligens til at revolutionere krigsførelse? I dette afsnit har vi fokus på robotter i krig. Danmarks bedste eksperter giver deres bud på, hvad kunstig intelligens kommer til at betyde for fremtidens krige. Vært: Tobias Hansen.

DR2

07:20  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet II (2)
Ramasjang Mysteriet II (2) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Ernest & Celestine (16)
Ernest & Celestine (16)

06:10  

Sarah og And (7)
Sarah og And (7)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Sukkersyge (3)
Bamselægen - Sukkersyge (3) Grys bamse Hjorti skal hele tiden tisse. Den er også meget træt og meget tørstig. Bamselægen Sandra undersøger dens tis og dens blod og finder ud af, at den har diabetes. Hjorti bliver indlagt, så den kan bliver frisk igen og for at finde ud af, hvor meget insulin, den har brug for. Lær alt om kroppen og slip af med angsten for læger og hospitaler. Bamselægen Sandra tager sig af alle bamser i hele landet, der er syge eller kommet til skade.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Molly er taget i svømmehallen med sin storebror, imens August og Emir holder øje med de sure mænd. Men så dukker Granberg og Kåbe op i svømmehallen, hvor de vil spraye Vokseværk på børnene. Motor Mille og Børnebanden bruger en falsk lort til at lukke svømmehallen.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:25  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (8)
Hey Duggee (8)

07:40  

Onkel Rejes sørøvershow II (9)
Onkel Rejes sørøvershow II (9) Dr. John har kidnappet Vegas ven Dimitri for at koge ham om til ansigtscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Onkel Rejes sure sokker, vinger med hjælpemotor og en tur til Den anden dimension. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:55  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (4)
Vidundervovsen Vaffel (4)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (12)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (12) Jose, Bjørn og Nikoline har sat Kristian i hjernetransformatoren. Kan de nå at stoppe Hella, før hun kroner sig til dronning? Eller vil Hella vinde magten over hele Danmark?

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:50  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:05  

Kunstig intelligens: Levende døde og kunstig kærlighed?
Kunstig intelligens: Levende døde og kunstig kærlighed? Du kan blive ven eller sågar kærester med en kunstig intelligens. Og du kan genskabe de døde. Hvilke muligheder, problemstillinger og dilemmaer følger med? Med hjælp fra Danmarks bedste eksperter og god tid til detaljerne bliver vi meget klogere på kunstig intelligens. Vært: Tobias Hansen.

09:05  

Kunstig intelligens: Dit barns bedste ven?
Kunstig intelligens: Dit barns bedste ven? Hvordan kommer kunstig intelligens til at forme børn og unges hverdag? Med hjælp fra Danmarks bedste eksperter går vi tæt på kunstig intelligens, der med Snapchats 'My AI' for alvor er rykket ind på børn og unges telefoner. Vært: Tobias Hansen.

09:35  

Husdrømme X (4:10)
Husdrømme X (4:10) Svensk livsstilsserie. (Husdrömmar) Elaine og Dennis har lige fået nøglerne til deres nye hus. Nu har de travlt med at totalrenovere alt, inden familien skal flytte ind om nogle få dage. Alle spor af tidligere 70'er-renoveringer skal fjernes, og det gamle hus' fordums pragt skal bringes til live igen. Elaine og Dennis har passion for farver og indretningsfund, og det jo det indvendige, der tæller. Kan de nå det hele på trods af et utæt tag og mere efterårsregn på vej?

10:35  

Min have (8:9)
Min have (8:9) Norsk haveprogram fra 2018. (Hagen min) Det er mere end blomster, der gør dagens have speciel. Lise Augensen fylder sin have op med gamle kasser, rustne kar og loppemarkedsfund. I hendes øjne er andre menneskers skrald nemlig den rene skatkiste.

11:05  

Bag murene på Stockholms Slot (4:4) Hvem var kongens mormor?
Bag murene på Stockholms Slot (4:4) Hvem var kongens mormor? Svensk dokumentarserie fra 2023. (Innanför slottets väggar) Kronprinsesse Margareta, kendt som Daisy, var gift med kronprins Gustaf Adolf. Hun var mor til fem børn og mormor til prinsesse Christina og kong Carl XVI Gustaf, men hun døde kun 38 år gammel. Hvem var hun, og hvorfor ved vi så lidt om hende?

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (15:25)
Antikkrejlerne XXIV (15:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:05  

Vilde vidunderlige dyr: Ræven jager i byen
Vilde vidunderlige dyr: Ræven jager i byen Det er nat i byen. Mens de fleste børn ligger og sover i deres senge, så er der en ræv, som er på jagt efter noget at spise. Den leder efter gamle madrester i en skraldespand. Men pludselig hører den en mus, og så går ræven på musejagt i stedet.

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Ællingernes store spring
Vilde vidunderlige dyr: Ællingernes store spring I en altankasse helt oppe på fjerde sal har en andemor fået ællinger. Nu skal de ned i en sø for at spise. Derfor skal de springe fra taget og ned på jorden. Heldigvis er små ællinger ret gode til, at springe højt oppe fra. Men der er stadig langt ned, når man ikke har lært at flyve endnu.

09:15  

Sød, nuttet og i fare - Den efterladte kanin (8)
Sød, nuttet og i fare - Den efterladte kanin (8) En stakkels hjælpeløs kanin ligger på marken helt alene og forkommen. Louise og Jonas opdager den på vej til skole og tager den med. Den har det meget skidt og de beslutter at redde den. De vil gøre den frisk igen og så skal den have et nyt hjem, hvor den kan få det godt.

09:30  

MikroMakkerne | Hvepseedderkoppen
MikroMakkerne | Hvepseedderkoppen

09:39  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Spinosaurus havde et stort ryg sejl til at imponere eller skræmme. Spinosaurus er den eneste dinosaur, der menes at have levet både på land og i vand.

09:40  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Parasaurolophus havde et indbygget instrument på kroppen. Et rør, der fungerede som en slags trompet. Men vi ved ikke rigtig, hvornår og til hvad det blev brugt. Måske for at tale?

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:00  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:20  

Cirkusliv i savsmuld (5)
Cirkusliv i savsmuld (5) Cirkus mangler penge. Cirkusdirektøren reddes dog hjerteligt af Signe og Brasnik, som for et par af direktørens brugte underbukser, låner ham af deres ugeløn.

10:35  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at haletudser bliver til frøer? Tag med Lille Nørd på frø-eventyr, og se hvad der sker når Anders fanger frøer og om Katrine tør holde en frø.

11:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (7)
Onkel Rejes Sørøvershow (7) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Linus, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne gulddiamantring, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue og se om Linus og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:25  

Skæg med bogstaver - L
Skæg med bogstaver - L Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet L, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han larm på sin øde ø.

11:45  

Vilde venner (7)
Vilde venner (7) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det William og Bertram, der har vagten i klubhuset. De skal lave et hyggeligt bur til rævene og redde en skadeunge, der sidder fast i et fodboldmål.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2020: Et 13 meter langt knuseværk og 2 små lam
Bonderøven 2020: Et 13 meter langt knuseværk og 2 små lam Hos Frank er der besøg af den største maskine, der, indtil nu, har været på Kastanjegården. Et 13 meter langt knuseværk der forvandler den gamle stald til grus. Og midt i det hele kommer der to nye lam til verden.

12:15  

Bonderøven 2020: Bonderøvens protest mod Black Friday
Bonderøven 2020: Bonderøvens protest mod Black Friday Frank er ikke ligefrem forelsket i fænomenet Black Friday. Så i stedet for at købe en ny skovl, fikser han sin gamle og viser dig, hvordan du selv kan fikse din yndlingsskovl. Og så bliver han så begejstret over en af sine afgrøder, så han mener, den må være enhver økologs vådeste drøm.

12:45  

Nak & Æd - en kortnæbbet gås på Værnengene (2:10)
Nak & Æd - en kortnæbbet gås på Værnengene (2:10) Sæson 4 (2013). Det er blevet december, og Jørgen og Nikolaj er draget vestpå til et område ved navn Værnengene - Vestjyllands svar på Christiania. Her er fine gamle træhytter, plads til store armbevægelser og måske en kortnæbbet gås over bålet, hvis det da lykkes Jørgen at skyde en... Ellers må kokken bruge fantasien og kaste sig ud i en ret med muldvarper - velbekomme. Sendt første gang 23.10.13

12:45  

Nak & Æd - en krikand i Nordjylland (1:10)
Nak & Æd - en krikand i Nordjylland (1:10) Sæson 4 (2013). Jørgen og Nikolaj vender tilbage! Det er november og det er koldt, men det stopper ikke ægte naturmænd. Derfor er Jørgen og Nikolaj her i sæsonens første program taget til Nordjylland på jagt efter Danmarks mindste and, nemlig krikanden. Men trods sin lille størrelse er krikanden en hurtig flyver, så det er ikke en helt nem opgave, de to herrer har sat sig for. Se med om det lykkedes dem, eller om kokken i stedet skal svinge kniven over en måge... Sendt første gang 16.10.13

13:20  

I hus til halsen X (6:8)
I hus til halsen X (6:8) Kim (57) har haft sin landejendom i Billund til salg i 2,5 år og er tæt på at miste alt håb. Han er fanget i en massiv gæld, og hvis det ikke var for hans niece Mette (33), var huset for længst røget på tvang. Designer Søren Vester har den store plan klar: vægge skal væltes, nye skal op, og så vil han prøve at male et bord ved hjælp af en spand vand. Tømrer Dennis Salomonsen giver tips til at sætte en væg op, og ejendomsmægler Line Frank sætter alt ind på at få huset solgt.

13:25  

I hus til halsen X (5:8)
I hus til halsen X (5:8) Susanne (26) og Morten (31) drømmer om et hjem, hvor de kan have både hundepension og dækcenter, og så er de nødt til at flytte på grund af Mortens sygdom. Men huset har en meget udfordrende planløsning, så designer Søren Vester skal virkelig ryste posen. Line viser parret, hvad der skal til, for at de kan realisere deres drømme. Og Dennis laver et nyt køkken for 2.000 kr.

14:20  

Kender Du Typen? 2015 (12)
Kender Du Typen? 2015 (12) Hvilken kendt dansker er vild med hajer og elsker at klæde sig ud under madlavningen? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud i aftenens udsendelse, hvor en manipulationsekspert også kigger forbi for at læse livsstilseksperternes tanker. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

12:10  

Luk op Luk i - SØSKENDE
Luk op Luk i - SØSKENDE Bestemmer store søskende for meget? Katrine vil spille musik og Sofie vil gerne være med. Men det må hun kun på Katrines storesøsteragtige bestemte måde. Det får gang i snakken om, hvordan søskende er sammen. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være søskende.

12:25  

Ramajetterne II (3)
Ramajetterne II (3) Der er store frustrationer i Ramasjang Lufthavn. Alle har tilsyneladende glemt Øvst´ fødselsdag og han har ellers ikke snakket om andet i ugevis. Heldigvis venter verdens bedste overraskelse lige om hjørnet.

12:48  

John Dillermand (13)
John Dillermand (13) John skal ud med skraldet, men ser sit snit til at vinde over skraldebilen. Med sin diller er han meget hurtigere til at få samlet alt skrald på gaden, men hvad mon man så skal gøre med alt skraldet, når man har samlet det sammen -dilleren har selvfølgelig et bud, men går det nu an?

12:55  

John Dillermand (17)
John Dillermand (17) John er træt af sin diller og vil sælge den på loppemarked. Men dilleren får ham igen i problemer, og nogle børn flyver til himmels i en luftballon. John redder dagen og får børnene ned, og så lærer han næsten hvad det vil sige at prutte om prisen.

12:55  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I den sidste kvartfinale ræser de sportstossede tøser fra Rainbow Racers imod de tre toptunede staldkarle fra Bonderøvene. Det går ganske vildt for sig, når de to hold drøner frem og tilbage på Striben, stejlt ned ad bakken på Specialbanen ved Himmelbjerget og rundt på Ramasjang Ringen. Dagens vindere får den sidste plads i semifinalerne.

12:55  

John Dillermand (15)
John Dillermand (15) John skal se gamle film med Oldemor. Sammen ser de filmen om dengang Oldemor fik Buller, og John kommer til at tænke på, at Buller faktisk er hans hund, og slet ikke Oldemors, men det er Oldemor vist ikke enig i.

13:20  

Heino fikser alt - Konsollen (11)
Heino fikser alt - Konsollen (11) Adam har ringet til Heino, fordi Adams spillekonsol er gået i stykker. Heino kommer til undsætning og ordner konsollen, men det går ikke helt efter planen, og så må Adam og Heino finde på noget andet sjovt at lave.

13:30  

Monster Buster
Monster Buster Esther er rigtigt træt at sit dumme fantasi-monster, der har flagermusevinger og masser af øjne. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja med klæd-ud-tøj og nogle seje flagermusevinger, og sammen buster de Esthers monster langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:45  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15) Sprinter er igen genstand for bhilkanernes affektion, og Leo føler sig udenfor og overset. Cleopatra ser Leo og udnytter situationen til at overbevise hende om, at Sprinter er ligeglad med hende, og at hun hellere skal flyve hjem til Jorden. Men i virkeligheden er Sprinter i gang med at planlægge en surprise-fest for sin bedste ven!

13:53  

Superhelten Sprinter Galore (16)
Superhelten Sprinter Galore (16) Det vrimler med duftplanter i Bakkeby. Det viser sig, at det er Bum, der har plantet de gode dufte, så indbyggerne ikke kan lugte hans nye, onde plan! Han har gemt en masse pruttebomber - og nu vil han sætte ild til dem, så de eksploderer! Vores helte må finde ud af hvordan de kan redde dagen, så de igen kan trække vejret roligt.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23) Basker kan ikke finde sine briller, så Sprinter og Leo må hjælpe hende til at huske tilbage på hvor og hvornår, hun sidst havde dem. Den rejse viser sig desværre at indeholde en del møder med Sprinters ærkefjender.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (17)
Superhelten Sprinter Galore (17) DiktaThor udfordrer Sprinter til en duel og ifølge de ældgamle Bhilkha-regler, kan man ikke sige nej. Det bliver starten på en trekamp med Bhilkhas klassiske discipliner - arbejdsjuice-bælning, holde-vejret-længst og sæbebobleskydning. Hvem har den roligste hånd, når blodet pumper, og hele byen kigger på?

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (24)
Superhelten Sprinter Galore (24) Basker synes ikke, det er sjovt at være den, der altid siger nej. Sprinter giver hende derfor en ja-hat. Det hele forvikler sig senere, da hun pludselig er blevet DiktaThors allierede. Hun kunne jo kun sige ja, da han spurgte... Måske er løsningen bare, at Basker skal mærke efter, og at hun kender svarene uden, at der skal være så mange regler.

14:00  

Oda Omvendt (2)
Oda Omvendt (2) Balder vil have, at Ella holder op med at bygge huler overalt. Hjemme vil Ellas far og mor derfor fjerne Ellas hule og foreslår, at de hygger sig med at rydde op. Det gider Ella ikke. Hun går til Oda Omvendt, og sammen vender Oda og Ella op og ned på Ellas forældre. Imens lusker Balder rundt udenfor - og gennem vinduet ser han Oda Omvendt zappe de voksne med sin omvendt-zapper.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (18)
Superhelten Sprinter Galore (18) Da en invitation til at deltage i en ekspedition til Mt. Bhilka dukker op, melder Sprinter og Riwahl sig. De må nu dyste om at være den, der når toppen først. Riwahl snyder sig til sejren, men det hele viser sig at være en fælde fra Cleopatra, som troede, Sprinter ville vinde. Sprinter må redde ham, men har han lyst til det, når Riwahl har snydt?

14:10  

Onkel Rejes fede sommerferie (4)
Onkel Rejes fede sommerferie (4) Onkel Reje beslutter sig for at blive ren og lækker til babyen kommer. Krølle skal hjælpe med at trække hår ud af ørene og så skal Onkel Reje have noget så sjældent som et bad. Det er dog ikke noget helt almindeligt bad, der er tale om, men et der kræver både øl og en smuttur på tanken. Det viser sig dog at være lidt af en udfordring at tage bad, når ens nabo hader børn og har bestilt en ninja til at tilintetgøre én.

14:20  

Motor Mille og uniformerne - Flybrandmand (3)
Motor Mille og uniformerne - Flybrandmand (3) Motor Mille vil lære sine venner, at man altid skal hjælpe andre. Derfor fortæller hun dem om dengang hun besøgte en flybrandmand på hans arbejde, hvor hun lærte, hvordan han hver dag står klar til at hjælpe andre mennesker. Hun får lov til at prøve kræfter af med at slukke en kæmpe ildebrand, og skyde med vandstråler efter tønder, hvilket er sværere, end det ser ud.

14:40  

Kika og Bob (10)
Kika og Bob (10) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

DR1

15:00  

Mord med dr. Blake (21)
Mord med dr. Blake (21) Australsk krimiserie fra 2015. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

15:05  

Mord med dr. Blake (20)
Mord med dr. Blake (20) Australsk krimiserie fra 2014. (The Doctor Blake Mysteries) En grusom massakre ryster Ballarat. En hel familie, en af byens mest respekterede, findes myrdet i familiens eget hjem. Tidligere samme dag vinder Jeans søn Jack et terrænløb, der er sponseret af den dræbte familie. Jack er noget af en døgenigt, og snart havner han øverst på listen over mistænkte. Nu er det op til dr. Blake at rense hans navn og finde morderen.

16:00  

Davis Cup: Danmark - Brasilien, direkte
Davis Cup: Danmark - Brasilien, direkte

17:30  

Davis Cup: Danmark - Brasilien, direkte
Davis Cup: Danmark - Brasilien, direkte

DR2

17:00  

Historiequizzen: Regensen
Historiequizzen: Regensen Adrian Hughes er vært, når Historiequizzen besøger et af Danmarks ældste kollegier, Regensen, som er bygget af Christian IV. Hvorfor går de studerende med slåbrok og fez, og hvad sker der når man kaster en ølkasse ud af vinduet fra 4. sal? Hør om studenterlivet for Kaj Munk, Glistrup og Spies, og gæt selv med når Hanne Fabricius og Kåre Johannessen, tager kampen op med Trine Halle og Jakob Danneskiold Samsøe.

17:30  

Verdens smukkeste togrejser - Northumbria
Verdens smukkeste togrejser - Northumbria Britisk dokumentarserie fra 2021. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra York til Edinburgh. Stig ombord på The Edinburgh Flyer, der bliver trukket af det enorme damplokomotiv Tornado. Ruten går langs Northumbrias kyst med stop i Darlington, hvor den moderne jernbane blev født. Så videre til Durham, Newcastle og Lindisfarne, kristendommens vugge i Nordøstengland, som vikingerne angreb i 793. Endestationen er Skotlands hovedstad Edinburgh, der i Victoria-tiden blev kaldt "Nordens Athen".

TVR

15:05  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:25  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:30  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

16:05  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:20  

Karlas Fantalastiske Klasse - Skattejagten
Karlas Fantalastiske Klasse - Skattejagten Karla finder et mystisk skattekort på sit bord og jagter sammen med sine klassekammerater en helt uvurderlig skat.

16:30  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder de fangede borgmestre + Vovserne redder programmet

16:50  

Superhelteskolen
Superhelteskolen Alfas superkortsamling er blevet væk, og hun starter en kriminalefterforskning for at finde tyven. Hun får dog konkurrence af Ener, som vil undgå specialundervisning.

17:10  

Bamselægen IV
Bamselægen IV Bamselægen Sandra er i gang med at lære Portør Ole, hvordan man bliver en super bamselancebehandler. Der er ikke dét, hun ikke kan klare, og sammen med Portør Ole hjælper de mange bamser i nød. Sofia og hendes bamse Snowy har været en tur hos kiosken, hvor Snowy er blevet bidt af en hund, de ikke kendte. Bamselægen og Portør Ole hjælper Snowy med at blive god igen og lærer, hvordan man skal hilse på hunde, man ikke kender.

17:20  

Kabam!
Kabam!

17:30  

Motor Mille og Børnebanden - Fanget i rutsjebanen
Motor Mille og Børnebanden - Fanget i rutsjebanen Åh nej, Børnebanden er blevet fanget. Mor vil have fat på pokalen for Byens Artigste Barn, og hun vil være sikker på, at kun Langemand kan vinde den. Motor Mille må prøve at befri børnene, så de kan vise de voksne, at det er Langemand og hans mor, der har stået bag al balladen i byen.

17:47  

John Dillermand (15)
John Dillermand (15) Oldemor vil vinde årets pølsekonkurrence, og John skal hjælpe hende med at udspionere konkurrenten og få den gode opskrift med dilleren. Det går galt, og John får lavet nogen mærkelige pølser.

17:50  

F for får V (17)
F for får V (17)

17:55  

John Dillermand (3)
John Dillermand (3) John vælter uheldigvis Oldemors fine vase med sin diller, og må derfor ud og finde sig et arbejde, så han kan købe hende en ny vase. Men det er svært at finde det perfekte job, når man har verdens længste diller og mon ikke John kommer galt afsted med dilleren, eller, måske er der musik i den?

17:55  

John Dillermand (18)
John Dillermand (18) Johns storebror kommer på besøg, han er en rigtig drillepind, og pludselig er John kommet til at smide storebroren i skraldespanden med dilleren.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

FredagsTamTam
FredagsTamTam TamTam er klar med nye og klassiske tegnefilm med kyllingen Karla og Tom & Jerry - og sommergæsterne Bedst & Bedster, tvillingerne der kan omforme sig til alt, og de gode gamle Smølferne på helt nye eventyr.

20:00  

Alle mod 1
Alle mod 1 Stephania og Joakim inviterer igen til vilde eksperimenter, der denne gang involverer en kæmpe brandbil, en rullende jacuzzi og skokast fra en vild forlystelse. Mille Gori og Micki Cheng skal prøve kræfter med en særpræget form for tørsvømning, vi skal hylde bøger og bogorme i en helt særlig bog-by, og en håndfuld børn får hænderne fulde, når de får lov at tømme en slikbutik på tid.

DR2

18:15  

Explainer - Derfor er du ligeglad med klimakrisen
Explainer - Derfor er du ligeglad med klimakrisen Den største trussel mod klimaet er ikke manglende teknologi eller uambitiøse klimamål. Ifølge flere forskere er det nok nærmere menneskets psykologi, der er det store problem. For selvom en brændende koala eller dødelige mudderskred ikke er rare at se på, så har mange af os en tendens til automatisk at kigge den anden vej - men hvordan kan det være?

18:25  

Davis Cup: Danmark - Brasilien, direkte
Davis Cup: Danmark - Brasilien, direkte

20:00  

Testament of Youth
Testament of Youth Britisk autentisk drama fra 2014. I foråret 1914 søger den unge Vera Brittain ind på universitetet i Oxford. Hun forelsker sig i den karismatiske Roland, der deler hendes drøm om at blive forfatter. Men alt falder til jorden, da Storbritannien går i krig mod Tyskland, og en generation af unge mænd melder sig under fanerne. Vera opgiver sine studiedrømme og bliver sygeplejerske på Europas blodige slagmarker. Medvirkende: Alicia Vikander, Kit Harington, Taron Egerton m.fl. Instruktion: James Kent.

TVR

18:00  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:10  

Petronix
Petronix Da Emma bliver vred over, at Jia har gemt deres legeaftale, synes Jia, at hun er for følsom til at være helt. Men Jia skal snart lære, at følsomhed og heltemod går hånd i hånd

18:25  

Svampebob Firkant VIII (15)
Svampebob Firkant VIII (15) Krabbeburgeren der spiste bikinibunden + Boblevennen vender tilbage

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

19:10  

Remy og Boo
Remy og Boo

19:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

19:35  

Paddington
Paddington

19:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

20:00  

Legenden om Vogterne
Legenden om Vogterne Den unge ugle Soren fra Tyto-skoven har en drøm. Han vil gerne optages i gruppen Vogterne fra Ga'Hoole, som har kæmpet store slag for at redde alverdens ugler fra onde skæbner. Men en dag bliver han og nogle andre ugleunger kidnappet af den onde uglegruppe De Ædle, og da det lykkes Soren at stikke af, er der kun ét at gøre. Han må finde Vogterne og bede dem hjælpe sig.

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

21:30  

The Proposal
The Proposal Amerikansk romantisk komedie fra 2009. Canadieren Margaret står over for at blive udvist til sit hjemland fra USA, hvor hun bor og arbejder. For at få lov til at blive i USA erklærer hun, at hun er forlovet med sin hårdt prøvede assistent, Andrew. Margaret har været på nakken af Andrew i årevis. Alligevel går han med på legen - men ikke uden betingelser. Medvirkende: Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Mary Steenburgen m.fl. Instruktion: Anne Fletcher.

23:15  

L.A. Confidential
L.A. Confidential Oscarbelønnet amerikansk film noir fra 1998. Da en mafiakrig bryder ud i Los Angeles, må tre betjente bilægge deres stridigheder for at afsløre manden bag byens kriminalitet. Den medieliderlige Vincennes, den brutale White og den retskafne Exley arbejder alle tre under den alfaderlige Smith, men kan hver for sig ikke gøre sig håb om at stoppe drabene. En escortpige, der ligner Hollywood-stjernen Veronica Lake på en prik, kan måske hjælpe dem. Medvirkende: Kevin Spacey, Russell Crowe, Guy Pearce, James Cromwell, Kim Basinger m.fl. Instruktion: Curtis Hanson.

DR2

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:15  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

23:15  

The Grandmaster
The Grandmaster Hongkongkinesisk actiondrama fra 2013. (Yi dai zong shi) Historien om den legendariske kung-fu-mester Ip Man, fortalt af den stilskabende instruktør Wong Kar-wai. 1930'erne er en guldalder for kampkunsten i Kina. I byen Foshan er der mange forskellige kung-fu-stilarter, og udøverne mødes ofte for at udkæmpe drabelige kampe. Den velhavende familiefar Ip Man mestrer wing tsun-stilen. Han er det nye kung-fu-håb, men snart vender den japanske invasion op og ned på alt. Medvirkende: Tony Leung, Ziyi Zhang, Chang Chen m.fl. Instruktion: Wong Kar-wai.

TVR

21:35  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

01:30  

Beck: Ved vejs ende
Beck: Ved vejs ende Svensk krimi fra 2015. (Beck - Vägs ände) Tre mennesker findes skudt i deres hjem. Ofrene er en tidligere politimand og hans kone og søn. I huset finder politiet stjålne våben og fingeraftryk fra en mand, som var indblandet i et millionrøveri for fire år siden. Efter røveriet skød han sine kumpaner og forsvandt sporløst med byttet. Hvilken forbindelse er der mellem røverne og den myrdede politimand? Martin Beck går på jagt efter svaret.

03:05  

Mord med dr. Blake (13)
Mord med dr. Blake (13) Australsk krimiserie fra 2014. (The Doctor Blake Mysteries) En velklædt mand findes død i Ballarats botaniske have. Det bliver begyndelsen på en af dr. Blakes mest fascinerende sager. Den kolde krig raser, og Australien er præget af kommunistforskrækkelse. Har det noget at gøre med den mystiske, uidentificerede døde mand?

03:05  

Mord med dr. Blake (14)
Mord med dr. Blake (14) Australsk krimiserie fra 2014. (The Doctor Blake Mysteries) Det er en mørk og stormfuld aften. En mand styrter i døden fra en privat klubs balkon. Samtidig bliver en politimand ramt af en flugtbilist. Er der en sammenhæng mellem de to episoder?

DR2

01:10  

White White Day
White White Day Islandsk spillefilm fra 2019. I en afsides islandsk by fatter en pensioneret politichef mistanke om sin nyligt afdøde kones affære med en lokal mand. Besat af at finde sandheden to år efter hans kones fatale ulykke bringer han gradvist sig selv og sine elskede i fare. En fortælling om sorg, hævn og ubetinget kærlighed. Medvirkende: Ingvar Eggert Sigurðsson, Ída Mekkín Hlynsdóttir, Hilmir Snær Guðnason, Sara Dögg Ásgeirsdóttir m.fl. Manuskript og instruktion: Hlynur Pálmason. Produktion: Join Motion Pictures i samarbejde med bl.a. Det Danske Filminstitut og DR.

02:55  

Min far blev dræbt 11. september - før jeg blev født (1:2)
Min far blev dræbt 11. september - før jeg blev født (1:2) Deres fædre blev dræbt under terrorangrebene den 11. september 2001. Her 20 år efter angrebene følger vi syv unge og hører, hvordan tabet af en mand, de aldrig har mødt og en tragedie, som de ikke var vidner til, har formet deres verdensopfattelse og liv. Amerikansk to-delt dokumentarserie fra 2021. (Generation 9/11)

03:50  

Min far blev dræbt 11. september - før jeg blev født (2:2)
Min far blev dræbt 11. september - før jeg blev født (2:2) Deres fædre blev dræbt under terrorangrebene den 11. september 2001. Her 20 år efter angrebene følger vi syv unge og hører, hvordan tabet af en mand, de aldrig har mødt og en tragedie, som de ikke var vidner til, har formet deres verdensopfattelse og liv. Amerikansk to-delt dokumentarserie fra 2021. (Generation 9/11)

TVR

03:25  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, GUDME.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0912010600